Wat kan vormgeving voor uw wetenschappelijk onderzoek betekenen? Hieronder een aantal zinvolle manieren waarop vormgeving uw wetenschappelijk onderzoek kan verrijken.

Onderzoeksaanvraag indienen

De belofte van Fonql:
Uw onderzoeksvraag in 1 beeld. No cure no pay

Slechts 10% van de aanvragen voor onderzoeken wordt gehonoreerd. U maakt natuurlijk veel meer kans als u in 1 beeld kunt uitleggen wat u wilt doen en waarom dat relevant is. Bij Fonql betaalt u alleen als uw aanvraag ook daadwerkelijk wordt gehonoreerd. U loopt dus geen risico.

Neem direct contact op

Communicatie

De belofte van Fonql:
U bereikt een groter publiek met een aantrekkelijk en beleefbaar onderzoek

Een onderzoek in de vorm van een geschreven document is toegankelijk voor slechts een klein publiek. Om een groter publiek te bereiken kan het onderzoek, of de belangrijkste conclusie een vertaalslag door vormgeving krijgen. Denk bijvoorbeeld aan infographics, animaties en games, maar ook aan installaties en andere interactieve oplossingen.

Bij de implementatie van wetenschappelijk onderzoek komt meestal een hoofdstuk vormgeving kijken. Het is tegenwoordig op steeds meer manieren mogelijk om uw materiaal te verrijken door middel van vormgeving. Het is zelfs mogelijk om uw materiaal beleefbaar te maken. Dit geeft een hele nieuwe dimensie aan de implementatie mogelijkheden.

Voorop staat het feit dat de kwaliteit van de vormgeving een grote invloed heeft op de manier waarop de doelgroep in contact staat met het geïmplementeerde materiaal.

Fonql kan deze kwaliteit garanderen.

Neem direct contact op

Wilt u meer weten?

Wij spreken u graag!
Neem voor meer informatie contact op met:

dennis-1
Dennis Venmans

06 3843 1001
dennis@fonql.net

Onze andere diensten

Dit zijn drie andere gebundelde diensten die wij aanbiedingen, gericht op de communicatieoplossingen die u wellicht nodig heeft.
Animaties

Voor pakkende communicatie

identiteit

Voor starters of vernieuwers

Grafische vormgeving

Voor presentatie, boek of infograpic